Pedicurebehandelingen

Pedicurebehandeling

Een pedicurebehandeling is meer dan alleen het knippen van nagels. Ieder paar voeten heeft zijn eigen behandelplan*
De behandeling wordt uitgevoerd met een motor waar water uitkomt, dit werkt verkoelend en maakt de behandeling aangenamer. Bij uw eerste behandeling wordt een anamnese afgenomen: op een cli├źntenkaart worden uw persoonlijke gegevens, eventuele ziektes en gebruik van medicijnen die van belang zijn bij de behandeling, geregistreerd.
Na een controle van beide voeten worden de probleemgebieden genoteerd en kan de behandeling beginnen.

* Behandelplan voor diabetici en 52 andere ziektes worden opgemaakt door de podotherapeut. Controleer of u in aanmerking komt voor vergoeding via uw zorgverzekeraar (nieuwe regels sinds jan 2023). Wilt u naast het behandelplan de behandeling aangevuld hebben tot een volledige behandeling dan betaald u een klein bedrag voor het cosmetische deel.

Speciale technieken

NAGELREPARATIE: voor ingescheurde nagels of voor het coveren van schimmelnagels in de zomer

NAGELREGULATIE: voor ingroeiende / ingegroeide nagel kunnen we een beugel plaatsen of uw nagel begeleiden.

ANTIDRUKTECHNIEKEN: Toepassen van antidruktechnieken bij pijnlijke plekken, wonden of tijdens de wachtperiode op zooltjes

ORTHESIOLOGIE : ontlasten van drukpunten

VOETWELLNESS

`Wilt u uw voeten eens lekker verwennen?
Een wellnessbehandeling is een heerlijke ervaring. U krijgt eerst een heerlijke dode zeezout of magnesium voetenbad. Magnesium zorgt voor ontspanning in het lichaam en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt slapen.

Na het voetenbadje, krijgt u een lekkere voetenscrub om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat uw voeten nog lekkerder aanvoelen. Hierna krijgt u een voetmasker.

En als afsluiting worden de voeten heerlijk gemasseerd.