Manicure

Manicure

Een manicurebehandeling wordt vaak verward met het plaatsen van
kunstnagels. Alleen klopt dit niet. Een manicurebehandeling is een behandeling op zich, het is  de verzorging van de handen met zijn natuurlijke nagels.

Onze handen en nagels hebben flink te lijden in het dagelijks leven. Denk maar eens aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep en het veelvuldig handen wassen. De huid en nagels drogen sneller uit met als gevolg een schrale huid, kloofjes en nagels die breken en scheuren.

Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen.

Tijdens een manicurebehandeling wordt er gebruik gemaakt van de verzorgingsproducten van Beauté Royale voor de nagels en handen.

Ook thuis, op het werk en op reis kunt u uw handen en nagels verzorgen met deze producten 

U kunt kiezen uit verschillende manicurebehandelingen

  • Manicure standaard
  • Spa manicure
  •  MANicure

 

 

 

people, hands, manicure-2587157.jpg
body, cream, massage-913908.jpg

MANICURE Standaard
Tijdens de manicurebehandeling worden uw nagels gevijld en indien nodig, licht gepolijst. De nagelriemen worden verzorgd. Tot slot wordt er nagelriemolie en een handcrème aangebracht.

SPA manicure

Tijdens een spa manicure krijgt u naast de manicure standaard ook een handbadje, een handscrub, een pakking en een heerlijke hand onderarm massage.

MANicure

Deze manicure is speciaal voor de mannen.

U krijgt een scrub, nagels worden schoongemaakt, gevijld en verzorgd met nagelriemolie. Dit alles met produkten die geschikt zijn voor de mannen hand.

Gellak en Nagellak

Ook Gellak en gewone nagellak is mogelijk als extra behandeling bij een manicure standaard. Daarnaast is simpele nailart ook een optie.

beauty, nail polish, colour-3712247.jpg